X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Isco

Isco ni mogel skriti svojega zadovoljstvo ob tem kako je Real Madrid igral. Vezist je pohvalil odličen drugi polčas svoje ekipe proti Galatasarayu in poudaril reakcijo Real Madrida, potem ko je v 26. minuti ostal le z deseterico na igrišču: “Z enim igralcem manj smo odigrali drugi polčas za čisto desetko. Sprva nam je manjkalo nekaj intenzivnost, vendar pa je važno, da se je ekipa dobro odzvala. Kar je pomembno je to, kako smo igrali v drugem polčasu in tako moramo igrati vsako tekmo. Trener nam je povedal, da čeprav igramo samo z desetimi, moramo zmagati tekmo in to je tisto kar smo storili. Smo že v izločilnih krogih kot zmagovalci skupine.”

Na vprašanje o lepem zadetku, ki ga je dosegel in o položaju v katerem se počuti najbolj udobno, je dejal: “Bil sem sposoben pomagati ekipi z golom, ki je bil rezultat hitre igre. Zadovoljen sem zaradi gola in zaradi odziva ekipe, ki je bila odlična v drugem polčasu.Bolj udobno se počutim takoj za napadalcem, ampak jaz sem tukaj, da storim vse kar trener zahteva.”

Isco je spregovoril tudi o tekmi Cristiana Ronalda za osvojitev nagrade Ballon d’Or in o Arbeloi, ki je imel odlično tekmo: “Mislim, da si zasluži, če mu jo bodo dali. Ni igralca, ki bi bil boljši od njega za osvojitev nagrade Ballon d’Or. Danes je bil Cristiano Ronaldo odsoten in je ekipa igrala na krilih Arbeloe. Zelo sem vesel za njega, ker si je to zaslužil.”

Glede zadnje tekme v skupinskem delu Lige prvakov in o favoritih za osvojitev LP, je dejal: “Liga prvakov je odlično tekmovanje in gremo na igrišče zmagati vsako tekmo. Ni potrebe, da bi gledali druge ekipe. Gledamo samo na sebe in na napredek na vsaki tekmi, vsakem treningu, da bi bili do konca sezone v dobri formi.”