X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Nacho & Casemiro

Nacho in Casemiro sta spregovorila z novinarji po tekmi. Branilec je poudaril odnos bele ekipe po odmoru: “Želja ekipe je bila spektakularna. Zelo dobro smo se odzvali z igralcem manj in smo zelo veseli, da smo končali prvi v skupini,” omenil pa je tudi igro Arbeloe: “Odigral je odlično tekmo in vsi smo mu čestitali.” Brazilski vezist je medtem dejal: “Stvari so šle dobro. Trdo delam, da bi bil v začetni postavi na več tekmah.”

Igralec akademija je bil videti zelo srečen zaradi igre Real Madrida: “Zelo smo veseli, da smo dosegli cilj in da bomo končali prvi v skupini. Ekipa se odzvala zelo dobro z igralcem manj in sedaj je čas, da razmišljamo o španski ligi. Želja ekipe je bila spektakularna. Na koncu smo zelo dobro vedeli kako reagirati. Naš cilj je bil končati na prvem mestu. Videti je bilo lažje, kot je v resnici bilo in to je za nas zelo pomembno, da smo neporaženi v Ligi prvakov.”

O prvem igralcu tekme, Alvaru Arbeloi, je dejal: “Odigral je odlično tekmo in vsi smo mu čestitali. Sedaj ga moramo spodbujati, da še naprej tako igra in prepričan sem, da tudi bo.” Na vprašanje o tem kako z lahkoto ekipa dosega gole, je poudaril, da “je kakovost Real Madrida v napadu nesporna. Imamo fantastične igralce in imamo zelo visoko raven, kar smo tudi dokazali.” Intervju je končal s pogovorom o sebi: “Zelo sem vesel. Vse kar je povezano s tem kar vključuje pridobivanje minut, je zame pomembno in bi se rad zahvalil trenerju za to. Delam na napredku.”

Casemiro se je medtem počutil srečnega zaradi igre ekipe in zaradi svoje situacijo: “Zelo sem vesel, da smo v izločilnih bojih. Napadalni igralci igrajo spektakularno. Na splošno je celotna ekipa igrala zelo dobro in zato bi rad vsem čestital. Moramo še naprej delati, ker imamo v soboto zelo pomembno tekmo. Na vsakem treningu delam zelo resno, da bom vedno na voljo trenerju, ki je potem tisti, ki odloča. Stvari so šle dobro in trdo delam, da bi bič v začetni postavi na večih tekmah.”