X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Audi predal igralcem sponzorska vozila

photobucket.com

Audi je včeraj predal avtomobile prvi ekipi Real Madrida na hipodromu Zarzuela v Madridu. Igralci prve ekipe belega baleta so si v živo ogledali konjske dirke in nato odpeljal nekaj audijevih avtomobilov po poligonu, preden so prejeli ključe svojih vozil. Dogodka se je udeležilo tudi predsednik Real Madrida Florentino Perez, generalni direktor kluba José Ángel Sánchez, direktor Real Madrida institucionalnih odnosov Emilio Butragueño, direktor Audi Španija Guillermo Fadda, predsednik uprave Volkswagen – Audi Španija Ludger Fretzen in vodja Audija za Južno Evropo Daniela Weissland. Nemška blagovna znamka praznuje svojo deseto obletnico kot sponzor Real Madrida, potem ko se je dogovor za sodelovanje začelo v letu 2003.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Real Madrid in Audi sta praznovala svojo 10. obletnico sodelovanja z dogodkom, ki je potekala na hipodromu Zarzuela v Madridu. Po prihodu v prostore hipodroma so igralci videli 11 konjev čistokrvne pasme, prav tako pa so se pogovorili z jahači. Nato pa so si igralci ogledali konje in jahače v akciji v pravi konjski dirki.

V drugem delu dogodka so bili nato igralci v središču pozornosti. Razdeljeni so bili v dve skupini, ki sta se odpravili na različna dela hipodroma. Nekateri igralci so sodelovali pri terenskih testih, medtem ko so vozili quattro krog, kjer so bili v avtomobilih, ki so jih morali voziti navzgor in navzdol po različnih nagibnih ploščadih, mostovih in drugih ovirah.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Zanimiv dogodek se je zaključil s predajo avtomobilov igralcem. Guillermo Fadda, direktor Audija Španija  je bil prvi, ki govoril: “Leta 2003 sta Real Madrid in Audi podpisala sporazum, ki je postal referenčna točka za športna sponzorstva v svetu in zgodba o uspehu.” Florentino Pérez je izpostavil tudi povezavo med obema organizacijama: “Povezava med Real Madridom in Audi ostaja trdna in močna. 10 let si delimo kulturo odličnosti in strmenja k popolnosti. Sposobni smo bili zagotoviti zvezo med obema organizacije, ki sta vodilni na svojih področjih. To partnerstvo je velik uspeh.” Na koncu dogodka in po obeh govorih in izmenjavi daril, je vseh 23 igralcev in Carlo Ancelotti prevzelo svoja nova vozila za sezono 2013/14.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com