X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid največkrat dosegel po dva gola na tekmo

Po hat-tricku Bala proti Valladolidu so igralci Real Madrida največkrat v tej sezoni La Lige dosegli dva ali več golov in sicer je bilo to na devetih različnih tekmah. Beli so tako na vrhu lestvice pred Atlético Madridom (7) in Barcelono (6). Z zadnjim uspehom Valižana je Real Madrid dosegel tudi svoj tretji hat-trick v La Ligi v tej sezoni, kar ni uspelo še nobeni drugi ekipi.

Isco je dosegel prvi izmed igralcev Real Madrid dva gola na eni tekmi v letošnji sezoni La Lige in sicer je bilo to na tekmi proti Athleticu v tretjem krogu. Beli so s 7-3 razbili Sevillo na Bernabéu je pri tem so bili uspešni trije igralci Real Madrida, potem ko sta Bale in Benzema dosegla vsak po dva gola, Cristiano Ronaldo pa je na drugi strani dosegel hat-trick. Portugalski napadalec si zasluži posebno omembo, saj je igralec, ki je dosegel dva gola ali več golov na največjih tekmah (na petih tekmah).

IGRALCI REAL MADRIDA Z DVEMA ALI TREMI GOLI V LA LIGI 2013/14 
Igralec   Tekma Goli 
Cristiano Ronaldo Real Madrid 4-1 Getafe 2
Elche 1-2 Real Madrid 2
Real Madrid 7-3 Sevilla 3
Rayo Vallecano 2-3 Real Madrid 2
Real Madrid 5-1 Real Sociedad 3
Bale Real Madrid 7-3 Sevilla 2
Real Madrid 4-0 Valladolid 3
Isco Real Madrid 3-1 Athletic Bilbao 2
Benzema Real Madrid 7-3 Sevilla 2