X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo najkoristnejši igralec španske La Lige

Cristiano Ronaldo je bil eden od igralcev, ki so prejeli nagrado na peti gala prireditvi španske lige (LFP). Napadalec Real Madrida je bil imenovan za najkoristnejšega igralca španskega prvenstva (MVP) v minuli sezoni – 2012/13: “Čast in privilegij je prejeti to nagrado in se bom še naprej trudil osvojiti več na kolektivni in individualni ravni,” je dejal Cristiano. Predsednik Real Madrida Florentino Pérez, generalni direktor kluba José Ángel Sánchez, direktor institucionalnih odnose Emilio Butragueño in direktor za nogomet Miguel Pardeza so se prav tako udeležili dogodka.

Zadnja nagrada večera je bila tista, ki jo je prejel napadalec Real Madrida za najkoristnejšega igralca španskega prvenstva (LFP). Po stoječih ovacijah je Cristiano Ronaldo pripomnil: “Čast in privilegij je prijeti do nagrado. Moram se zahvaliti mojim soigralcem, Real Madridu in vsem ljudem, ki stojijo za to nagrado, moji družini in mojim prijateljem. Hvala lepa. Sam se bom še naprej trudil osvojiti več na kolektivni in individualni ravni.”

Ronaldo je komentiral tudi svojo vlogo v ekipi: “Vedno poskušam igrati po svojih najboljših močeh. V Real Madridu sem že štiri leta in korak po koraku puščam svoj ​​pečat. Počutim se dobrodošlega s strani ljudi, navijačev, ljudi na ulici … in se jim moram zahvaliti, saj brez njih ne bi imel uspeha, ki ga imam. Vse nagrade so pomembne, a morda tisti, ki pridejo s strani soigralcev, da so še toliko bolj pomembne. Počutim se kot pomemben igralec, ne kot vodja. Ponosen sem, da igram v Ligi BBVA. Zame je to najboljša liga na svetu in sem v najboljšem klubu na svetu, kako potem naj ne bom zadovoljen?”