X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramos, Marcelo, Varane in Pepe so nominirani za FIFPRO World XI

Štirje Realovi igralci so med dvajsetimi branilci nominiranimi  za nagrado, ki jo bodo podelili na prireditvi Ballon d’Or 13. januarja v Zurichu.

Sergio Ramos, Marcelo, Pepe in Varane so med dvajsetimi branilci nominiranimi za nagrado FIFA FIFPro World XI. Imena zmagovalcev bodo objavljena 13. januarja na podelitvi Zlate žoge (Ballon d’Or) v Zurichu v Švici. Ti štirje igralci se bodo pridružili Casilliasu, ki je eden od petih nominirancev za najboljšega vratarja leta. Ramos in Marcelo sta bila lani prejemnika nagrade in tako vključena v idealno enajsterico leta 2012.

Ostali nominiranci so: Alaba (Avstrija in Bayern Munchen), Jordi Alba (Španija in Barcelona), Alves (Brazilija in Barcelona), Baines (Anglija in Everton), Boateng (Nemčija in Bayern Munchen), Cole (Anglija in Chelsea), Dante (Brazilija in Bayern Munchen), Hummels (Nemčija in Borussia Dortmund), Ivanović (Srbija in Chelsea), Lahm (Nemčija in Bayern Munchen); David Luiz (Brazilija in Chelsea), Kompany (Belgija in Manchester City), Marcelo(Brazilija in Real Madrid), Pepe (Portugalska in Madrid), Piqué (Španija in Barcelona); Sergio Ramos (Španija in Real Madrid), Thiago Silva (Brazilija in PSG), Varane (Francija in Real Madrid); Vidić (Srbija in Manchester United) in Zabaleta (Argentina in Manchester City).