X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Köbenhavn 0-2 Real Madrid

photobucket.com

Vse je potekalo odlično na stadionu Parken. Real Madrid, ki je že pred zadnjo tekmo skupinskega dela dosegel cilj, prvo mesto v skupini, je ob slovesu od skupinskega dela Lige prvakov potrdil svojo premoč v skupini, v kateri je na koncu osvojil 16 od 18 možnih točk. Tekma je bila odločena po fantastičnem golu Modrića z roba kazenskega prostora, ki je razveselil navijače Real Madrida že v 25. minuti in po golu Cristiana Ronalda iz protinapada, ki je bil ob enem tudi 800. gol kluba v Ligi prvakov in njegov deveti v letošnjem skupinskem delu. To je tudi dosežek, ki mu ga do sedaj ni uspelo doseči še nobenemu igralcu v zgodovini skupinskih delov Lige prvakov. Beli bi lahko dosegel še tretji, če v 75. minuti Ronaldo ne bi zadel samo vratnice in če v 88. minuti ne bi zastreljal enajstmetrovko.

Real je povedel v 25. minuti tekme, ko je za pravo mojstrovino poskrbel hrvaški zvezdnik Luka Modrić, ki je z natančnim strelom z 20 metrov premagal domačega vratarja Johana Willanda. Kmalu po začetku drugega polčasa je na svoj račun prišel prvi strelec Lige prvakov Cristiano Ronaldo, ki je po lepo izdelani akciji z nekaj metrov žogo porinil v mrežo in dosegel že svoj deveti zadetek v tem tekmovanju. Portugalec je tako na svoj spisek presežkov vpisal še enega, saj je postal prvi nogometaš v zgodovini tega tekmovanja, ki je v skupinskem delu zabil kar devet golov. Ronaldo je tik pred koncem tekme izsilil še enajstmetrovko in si priigral priložnost celo za deseti gol, a je Willand njegov strel uspel zaustaviti, kljub temu pa se je lahko veselil rekordnega devetega gola v skupinskem delu. Poleg tega je Real zadel na rekordni 31. zaporedni tekmi v Ligi prvakov, s čimer je popravil najboljši dosežek Barcelone iz lanske sezone.

Stadion: Parken (Köbenhavn, Danska)
Sodnik: Felix Brych (Nemčija)
Köbenhavn 0-2 Real Madrid
Modrić 25., Ronaldo 48.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com