X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid dosegl že 800. gol v Ligi prvakov

Po golu Modrića in Cristiana Ronalda v Köbenhavnu, je Real Madrid postavil nov mejnik v zgodovini Lige prvakov, saj bil gol Ronalda že 800. belega baleta v najelitnejšem evropskem nogometnem klubskem tekmovanju. Beli balet je edina ekipa, ki je dosegla toliko golov, potem ko jih je Real Madrid skupaj v vekmovanjih pod okriljem UEFA dosegel že kar 972: 800 v Ligi prvakov, 111 v pokalu UEFA, 57 v pokalu UEFA pokalnih zmagovalcev , štiri v evropskem superpokalu in deset v Interkontinentalnem pokalu.

Real Madrid ni le končal skupinski del Lige prvakov z največ goli v svoji zgodovini, ampak sta gola Modrića in Cristiana Ronalda v Köbenhavnu prinesla belim rekord v zgodovini najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja, saj je bil gol Portugalca že 800. gol Reala v Ligi prvakov. Ekipa, ki je osvojila največ naslovo Lige prvakov, je ob enem tudi prva ekipa, ki ji je uspel ta mejnik, potem ko Real Madridu sledi Bayern (542 golov), Barcelona (487 golov), Manchester United (464 golov) in Milan (415 golov).

Cristiano Ronaldo je tako bil tisti, ki je dosegel 800. gol Real Madrida v Ligi prvakov. Miguel Muñoz je bil prvi igralec belega baleta, ki je dosegel gol v naelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju, medtem ko so ostale pomembne mejnike dosegli (100), Puskas (200), Jensen (300), Losada (400), Guti (500), Beckham (600) in Higuain (700).