X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je govoril z novinarji po tekmi na stadionu El Sadar. Trenerju Real Madrida je bilo žal, da njegovi igralci niso osvojili vseh treh točk, čeprav je pohvalil njihovo trdo delo: “Mislim, da je bilo prvih 20 minut zelo dobrih. Neverjetno je razmišljajo o tem, ko vidiš tekmo kot je bila ta. Neverjetno je, da je prišlo do 2:0 in da smo ostali z desetimi, potem ko smo tako dobro začeli. Reakcija ekipe je bila zelo dobra. Rad bi se ji zahvalil, da so prišli do remija in skoraj zmagali na koncu. Zelo smo trpeli. Na koncu mislim, da je ekipa pokazala veliko karakterja in odličen odnos, ker ni izgubila tekme.”

Ancelotti je pojasnil menjave, ki jih je opravil proti Osasuni: “Di María je v igro prišel, da smo igrali v sistemu 4-3-2 kot proti Galatasarayu. (Luka) Modrić je dobil udarec proti Copenhagnu in začel je imeti težave. Zato sem ga zamenjal. Jesé je prišel v igro, da smo več igrali po krilu in pošiljali žoge v sredino.” Italijan ni želel razlagati o sodniku: “Nerad govorim o odločitvah sodnikov.” O izključitvi Ramosa je dejal: “Izključitev Ramosa je bila težko razumljiva odločitev. Prvi karton ni bil prekršek, ne vem, ne vem …”

Glede tega kar je manjkalo njegovi ekipi, da bi osvojila vse tri točke, je izpostavil: “Nič. Morda smo nekoliko izgubili nadzor nad igro po prvem golu. Prvih 20 minut je ekipa igrala dobro. Igrali smo kakovostno in z ritmom. Zato mislim, da je neverjetno končati tekmo s tem rezultatom, potem ko smo izgubljali z 2-0 in imeli samo deset igralcev ob koncu prvega polčasa. Nismo naredili preveč napak. Ekipa je bila dobro postavljena v prvem polčasu. V drugem polčasu smo igrali drugače, z večjo intenzivnostjo, večjo uravnoteženostjo, da bi prišli do izenačenja. Ekipa je pokazala veliko karakterja.”