X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v osmini finala Lige prvakov proti Schalke 04

Nekdanji zvezdnik belega baleta, Luís Figo, je kot ambasador letošnjega finala na stadionu luči v Lizboni delil usodo 16 preostalih klubov v Ligi prvakov, ki so dobili nasprotnike v osmini finala. Portugalec je Real Madridu namenil nemškega nasprotnika, ekipo Schalke 04. Beli bodo prvo tekmo igrali na stadionu Veltins Arena 26. februarja, medtem ko bo povratna tekma na sporedu 18. marca na Santiago Bernabéuu. Žreb četrtfinala bo na sporedu 21. marca, žreb polfinala pa 11. aprila. Finale bo 24. maja v Lizboni na Estádio do Sport Lisboa e Benfica.

Nemška ekipa je začela letošnjo sezono Bundeslige z mešanimi rezultati in je trenutno izven mest, ki vodijo v Ligo prvakov v naslednji sezoni. Med 16 najboljših ekip letošnje sezone Lige prvakov jim je uspelo potem, ko so bili boljši od Basla in Steaue Bukarešta ter zaostali za Chelseajem v skupini E. Njihov najboljši strelec letošnje Lige prvakov je Draxler, ki je dosegel tri gole.

OSMINA FINALA LIGE PRVAKOV
Tekma Datum
Schalke 04-Real Madrid Sreda, 26. februar
Real Madrid-Schalke 04 Torek, 04. marec