X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ancelotti

Carlo Ancelotti je podal svoje prve vtise o žrebu osmine finala Lige prvakov, v katerem se bo Real Madrid pomeril z ekipo Schalke 04: “So izkušena ekipa. Nismo imeli sreče ali smole z žrebom. Gre za osmino finala Lige prvakov in moramo igrati po svojih najboljših močeh na obeh tekmah. To je zelo pomembno tekmovanje in moramo biti pripravljeni ter dati vse od sebe.” O tem kako ekipa deluje je dejal: “Mislim, da nam gre dobro in v februarju moramo biti pripravljeni in igrati po svojih najboljših močeh. Gre za osmino finala Lige prvakov in je vedno težko.”

Ancelotti je prepričan o zmagi v dvoboju proti Nemcem, a opozarja, da bo moral Real Madrid biti v najboljši formi: “Imamo željo, da napredujemo v četrtfinale. V Ligi prvakov morate sna vsaki tekmi igrati najboljše in ostati osredotočen ter motiviran. Ne smemo narediti napake na nobeni tekmi v tem tekmovanju.”