X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas & Ramos

Oba kapetana Real Madrida sta analizirala žreb osmine finala Lige prvakov, v katerem bodo beli igrali proti nemški ekipi Schalke 04. Casillas meni, da so Nemci “telesno zelo močni in dobro igrajo ob prekinitvah.” Kljub temu pa je prepričan, da je pomembna prednost, da Real igra povratno tekmo na domačem igrišču: “Imamo prednost, ker igramo povratno tekmo doma, ampak gremo v Nemčijo po zmago in se poskusiti uvrstiti v naslednji krog.” Ramos je poudaril, da je “Schalke 04 ekipa s pomembnimi igralci in so nevarni ob prekinitvah.”

Casillas je podal svoje mnenje o tekmi proti Schalke 04: “Mogoče niso eden od favoritov za zmago v Ligi prvakov, vendar pa bomo morali igrati zelo profesionalno in spoštovati druge ekipe. Upamo, da se bomo uvrstili v naslednji krog.” Ramos je poudaril: “So ekipa, ki ni tako znana kot nekatere druge, vendar pa bo kljub temu težka tekma proti ekipi, ki s kvaliteto dokazuje zakaj je prišla tako daleč.”

Branilec Real Madrida je spregovoril tudi o prednosti domačega igrišča in je podal svoj ​​pogled na lastnosti druge ekipe: “Mi imamo prednost igranja povratne tekme pred domačimi navijači in to nam bo lahko pomagalo, ampak nemške ekipe se branijo zelo dobro in so organizirane. Schalke 04 je nevarna ekipa ob prekinitvah in imajo nekaj pomembnih igralcev. Veselimo se tekme, ker gre za tekmovanje, ki ga imamo radi. Tako kot vsi navijači Real Madrid upamo, da bomo prišli čim dlje v tem tekmovanju in zato bomo vzeli to tekmo resno in spoštujemo naše nasprotnike.”