X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Cristiano Ronaldo

Vidno ganjen Cristiano Ronaldo je v ekskluzivnem intervju za Realmadrid.com in realmadrid TV spregovoril po obisku svojega muzeja. Sedmica Real Madrida ni mogla skriti svojih svojih občutke ob odprtju razstave, ki nosi njegovo ime v njegovem rojstnem mestu. “Res je čudovito in mi je v ponos in navdušenje. Sem vesel in navdušen. Upam, da bom osvojil še veliko naslovov in nagrad. Vedno bom imel prostor za “Decimo” (destei naslov Real Madrida v Ligi prvakov, op. p.). Upajmo, da jo osvojimo že v letošnjem letu.”

Videti si navduseni. Kaj ta muzej pomeni za vas?
To je priložnost za vsakogar, ki bi rad bolje spoznal Cristiana Ronalda, moje navijače in ljudi na Madeiri, kjer sem odraščal in kjer sem preživel otroštvo. To je res čudovit dan in mi je v ponos in navdušenje. Upam, da bom osvojil še veliko naslovov in nagrad. Sem vesel in navdušen.

In verjamem, da boste prihranili prostor za Decimo.
Vedno bom imel prostor za Decimo. Upajmo, da jo osvojimo že v letošnjem letu. Veselimo se tega, da jo imamo možnost osvojiti.