X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo dobitnik nagrade Globe Soccer

Cristiano Ronaldo je prejel nagrado Globe Soccer za najboljšega nogometaša leta na gala prireditvi, ki je potekala v Dubaju. To je nagrada predstave napadalca Real Madrida v letu, ko je skupaj v belem dresu in v dresu portugalske reprezentance dosegel 69 golov. Ampak njegove ambicije nimajo mej in tako je Cristiano rekel: “Vedno bom zahteven in skušam se izboljšati, tako kot vedno. Ne bo lahko izpolniti mojih ciljev, vem, da bo naporno, ampak poskusil bom. Če ne poskušaš, potem ne izpolniš svojih ciljev. Doseganje golov je moja strast.” Portugalski igralec se prav tako počuti zelo udobno v Madridu in je pohvalil svojo ekipo: “Rad igram poleg odličnih igralcev, kot so moji soigralci pri Real Madridu.”

Ta nagrada, ki jo združeno podeljujeta Združenje evropskih klubov in Združenje evropskih nogometnih agentov, po glasovanju navijačev z vsega sveta, je nova čast za napadalca Real Madrida. Po prejemu te nagrade je dejal: “Zelo trdo sem delal. Vedno sem poskušal igrati na sto odstotkih in zato sem sam sebe velikokrat postavil pred dodaten pritisk.”