X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najučinkovitejši par La Lige 2013: C. Ronaldo & Benzema

Cristiano Ronaldo in Karim Benzema tvorita najbolj učinkovit napadalni par v La Ligi v letu 2013. Napadalca Real Madrida sta kazala svojo neizmerno moč v napadu vse leto in sta skupaj dosegla 53 ligaških golov. Pri tem jih je Portugalec dosegel 38, Francoz pa 15. Noben drug napadalni par se ni približal napadalcema Real Madrida. Messi in Alexis (Barcelona) sta leto končal na drugem mestu s 44 goli, medtem ko sta jih napadalca Atletica Madrida, Diego Costa in Villa, skupaj dosegla 40.

Cristiano Ronaldo je bil najboljši napadalec La Lige v zadnjem letu. Številke Realove sedmice govorijo v njegovo korist, potem ko je dosegel 38 golov na 33 tekmah. Medtem je Benzemaju uspelo doseči 15 golov na 32 tekmah. Skupaj tvorita najboljši napadalni par leta 2013, pred Messijem in Alexisom ter Diegom Costo in Villo. Slednji je dosegel 13 golov, od tega pet v zadnji sezoni pri Barceloni in osem v letošnji sezoni v dresu Atlética Madrida.

NAJBOLJŠI NAPADALNI PARI LA LIGE V LETU 2013
Ekipa Igralec Goli
Real Madrid Ronaldo (38) in Benzema (15) 53
Barcelona Messi (28) in Alexis (16) 44
Atlético Madrid Diego Costa (27) in Villa (13) 40