X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je dvakrat zadel za zmago Real Madrida proti Celta Vigo. Napadalec belega baleta je posvetil svoja dva gola nekomu posebej: “Gola sta za Eusebia. Bil sem mu zelo blizu in mi je veliko pomagala. Zame je legenda in danes je žalosten dan.” Ronaldo spregovoril tudi o zmagi ekipe na prvi uradni tekmi v letu 2014: “Bilo je pomembno, da začnemo leto na najboljši možni način in naloga je bilo zmaga, ki smo jo tudi zabeležili.” Spregovoril je tudi o predstavi Bala in Jeseja: “Spremenila sta tekmo.”

Napadalec Real Madrida je govoril o trdi borbi za zmago: “To je bila težka tekma, ker so parkirali avtobus v obrambi v prvem polčasu. Stvari so nam šle boljše v drugem polčasu in uspelo nam je doseči tri zadetke. Prednostna naloga je bila zmaga, ki smo jo tudi zabeležili. Prav tako sem zelo zadovoljen s svojima dvema zadetkoma.” Eden od ključev za spremembo poteka tekme sta bila vstopa Jeseja in Bala, o katerih je Cristiano Ronaldo dejal: “Spremenila sta tekmo. To je dobro za Real Madrid, saj lahko vidite možnosti, ki jih imamo na igrišču in na klop. Konkurenca je dobra in sta se izkazala, ko sta prišla v igro in zato sem jima čestital.”

Cristiano Ronaldo je dejal, da je cilj uloviti glavne tekmece: “Moramo delati bolje in moramo še naprej trdo delati, saj je sezona še dolga in želimo, da jih dohitimo in da potem povedemo.” Na vprašanje o tem, komu želi zmago na tekmi Atletico Madridom in Barcelono v naslednjem kolu je dejal: “Nimam želja. Vsaj eden od njiju bo izgubil točke, toda mi moramo zmagati naše tekme.” Spregovoril je tudi o Di Maríi: “Mislim, da je dobro igral in da se je trdo borili.”

Za konec se je Portugalec, ki upa na “veliko uspeha v letu 2014,” spomnil svojega portugalskega kolega, Eusebia, kateremu je posvetil svoja dva gola s tekme. “Vesela sem glede poklona celotnega stadiona in Španije. Čutiti toplino Španije in drugih po svetu je zelo pomembna. Bil sem mu zelo blizu in mi je veliko pomagal. Zame je legenda zame in danes je žalosten dan. Gola sta bila za njega.”