X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Jesé

Jesé je igral v drugem polčasu tekme proti Celta Vigo in prispeval k zmagi belih z asistenco. Po tekmi je govoril o Cristiano Ronaldo in o nagradi Ballon d’Or: “Za vse nas je Cristiano Ronaldo najboljši in prepričan sem, da bo dobil nagrado Ballon d’Or.” O tekmi je dejal: “V prvem polčasu smo se nekoliko mučili zato, ker so bili zelo trdni v obrambi in so dobro delali. Nato sva vstopila  Bale ter jaz in naredila se je razlika. Pomembno je, da pomagamo ekipi,to je naša miselnost.”

Po prispevali asistenci za zadetek Benzemaja, je napadalec odgovoril na vprašanja o njegovih možnosti, da bi začne naslednjo tekmo v prvi postavi: “Rada delam s to ekipo, se učim vsak dan od mojih soigralcev, vendar pa je težko priti do igre in moramo delati trdo, ker le to si lahko nato nagrajen. Mislim, da je zdrava konkurenca znotraj ekipe. Moraš spoštovati odločitve trenerja in še naprej trdo delati. Imamo priložnost, da smo v vrhu, če delamo dobro.”