X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Di María: “Bilo je nekaj naravnega, to stori vsak moški”

Real Madrid je premagal Celto iz Viga na Santiago Bernabéuu na prvi uradni tekmi belega baleta v novem letu in Ángel Di María je želel podati izjavo za realmadrid.com in realmadrid TV glede dogodka ob njegovi zamenjavi na ponedeljkovi ligaški tekme, a je pri tem zatrdil, da je šlo za povsem za naravno potezo in nikakršno žalitev navijačev.

“Ko sem odhajal z igrišča sem storil običajno potezo. Nisem hotel storiti ničesar za občinstvo niti za trenerja, kot se je govorilo,” je dan kasneje v pogovoru za klubsko televizijo hitel pojasnjevati Argentinec.

“To je bilo nekaj naravnega, nekaj, kar stori vsak moški, še posebej, ko teče. Posameznik na igrišču to stori večkrat. Res pa je, da če se je kdo počutil slabo zaradi tega, se opravičujem, ampak bilo je tako. Storil sem naravno potezo, ki ni bila namenjena nikomur. Na televiziji se je videlo, da gre za tisočinko sekunde. To ni nič. Ni tako, da bi trajalo dolgo časa. To je bilo nekaj naravnega.”

“Zdi se mi korektno (Real Madrid je začel s preiskavo glede tega dogodka, op. p.). Ne samo zanje, ampak tudi zame, da jim lahko razložim situacijo, tako kot sem razložil že za argentinske radie. Menim, da je nekaj dobrega, da lahko z njimi govorim direktno in jim razložim, kaj se je zgodilo na igrišču,” je nadaljeval krilni nogometaš belega baleta.

“Res se počutim dobro, razen zaradi tega sedaj se nisem, zaradi vseh teh reči, ki so bile objavljene in se še naprej pojavljajo. Zelo sem dobro, zelo zadovoljen. Še naprej delam na enak način in trener mi še naprej zaupa. Potrebno je nadaljevati v tej smeri, delati, da bi lahko v zaključek sezone prišel v najboljši možni formi in imel možnost osvojiti vse trofeje, za katere se potegujemo,” je za konec še zatrdil Di María.