X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Jesé

Jesé je dosegel zadetek pri zmagi proti Osasuni in je po tekmi govoril predvsem o poti, ki je vodila do zadetka in kako kakšne so sedaj možnosti belih: “Podaja Cristiana Ronalda je bila odlična, toda gol je prišel zaradi pritiska, ki ga je ustvaril on, Benzema in jaz. Želel bi si, da bi ekipa še dosegla kakšen zadetek, saj je vodstvo z 2-0 lahko nevarno. Če bomo igrali z intenzivnostjo in hitrostjo, potem sem prepričan, da bomo dosegli dober rezultat in dobili ta dvoboj.”

O problemu mišice, ki jo je imel med tekmo je dejal: “Dobil sem zelo močan krč. Pri zdravniku bomo opravili pregled, če je še kaj več, ampak mislim, da ne bom potreboval kaj več časa za okrevanje. Sprva sem bil malo v skrbeh, ker sem brcnil žogo premočno, potem pa sem spoznal, da je krč.”

O tem kaj se je naučil v prvi ekipi belega baleta, je dejal: “Ne verjamem, da lahko spregledate vso požrtvovalnost in intenzivnost, ki je prisotna. V vsako tekmo moraš iti z veliko entuziazma. V tej ekipi se vsak dan naučiš kaj z igranjem in treniranjem s temi odličnimi igralci. Srečen sem ob tem, kar počnem. Nadaljevati moram tako kot sedaj, trenirati in delati vsak dan posebej.” Igralec iz Kanarskih otokov je dejal, da je še posebej zadovoljen s Cristianom Ronaldom: “Ko ima kaj za povedati, to vedno stori na le način kar se da mogoče, tako da se naučim. Vedno sem hvaležen soigralcem za podporo, še posebej Cristianu, ki mi vedno da dober nasvet. Rad bi mu podal pri katerem od njegovih golov. Pomembno je , da imamo zaupanje, dober ekipni duh, da se pogovarjamo na igrišču in da smo kot ekipa.”