X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa

Arbeloa je odigral celo tekmo proti Osasuni in je bil previden glede povratne pokalne tekme: “Več golov kot dosežeš boljše je in to je dober rezultat, vendar se ne smemo preveč sprostiti pred povratno tekmo v Pamploni, saj nam tam nikoli ni bilo lahko. Vedno razmišljaš, ali več tvegati in pustiti več prostora zadaj ali ne, vendar moraš imeti kontrolo in paziti, saj če dosežejo gol, bo vse skupaj bolj zahtevno. Iskali smo tretji zadetek, vendar pa brez pretiranega tveganja.” Pohvalil je tudi Jeseja: “Igra izjemno dobro.”

Igralec Real Madrida je pohvalil formo Jeseja: “Igra izjemno dobro. Mora biti potrpežljiv, ker imamo najboljše igralce na svetu, ki igrajo na njegove položaju. Igra izjemno dobro in kar počne je briljantno. Še naprej mora nadaljevati v tej smeri.” O tem kako je igral Bale, je dejal: “Dobro je igral in smo veseli, da je z nami.”

O Xabiju Alonsu, ki nedavno podaljšal pogodbo, je dejal: “Če bi odšel, potem ni nobenega drugega igralca na svetu, da bi ga nadomestil. To je odlična novica za vse povezane z Real Madridom in tudi za njega, tako da smo vsi srečni.” Na koncu je spregovoril o prihajajoči tekmi med Barcelono in Atletico Madridom: “Sedaj sta obe ekipi pred nami in ne glede na rezultat, bomo verjetno zmanjšali zaostanek vsaj do ene od njiju, ampak remi bi bil najboljše za nas.”