X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Illarra

Illarra je zaigral v začetni postavi na pokalni tekmi proti Osasuni in vezist je bil zadovoljen z rezultatom, ki ga je dosegla njegova ekipa pred povratno tekmo osmine finala Copa del Rey: “Pomembno je bilo zmagati na Bernabéuu. Škoda, ker smo imeli priložnosti, da bi dosegli več golov, ampak 2-0 je dober rezultat pred povratno tekmo.”

Illarra je prav tako odgovoril na vprašanja o podaljšanju pogodbe Xabija Alonsa: “On je pomemben igralec za nas. To je dobra novica za Real Madrid. Vsi smo veseli, da bo Xabi Alonso z Real Madridom še dve leti. Za mene je on vodja od katerega se bom še naprej učil.” Vezist belega baleta je razpravljal tudi o težavnost prihajajoče tekme La Lige: “To bo težka gostujoča tekma, vendar pa si ne smemo več privoščiti spodrsljaja. Eden od dveh vodilnih ekip bo izgubila in zato je pomembna stvar, da mi zmagamo.”

Jese in Cristiano sta bila zadnja dva igralca, ki ju je Illarra omenil. “Komaj čaka na priložnost in trenira res trdo. Igra vse večjo in pomembnejšo vlogo in tokrat je dosegel zadetek. Upam, da ostane v takšni formi. Z igrišča je moral zaradi mišične utrujenosti, ampak bo pripravljen do naslednje tekme,” je dejal vezist o mladem Jeseju. Na vprašanje o portugalskem napadalcu in kandidatu za nagrado Balon d’Or, je odgovoril: “Naredil je več kot dovolj, da si zasluži to nagrado. Zame je favorit za zmago in prav tako za celoten Real Madrid.”