X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je spregovoril o pomembni zmagi Real Madrida na stadionu Cornellá – El Prat. Italijanski trener je poudaril delo, ki ga je storila njegova ekipa: “Zadovoljen sem s predstavo ekipe. Imeli smo kontrolo, igrali dober nogomet in skušali zabiti gol do samega konca tekme. Zmanjšali smo zaostanek, kar je bil tudi naš cilj in vse poteka po načrtu. Bila je dobra tekma. Nekoliko počasneje smo začeli in domačini so bili boljši v prvih petnajstih minutah, toda nato smo vendarle zaigrali bolje in si skušali pripraviti čim več priložnosti za dosego zadetka. To je pomembna zmaga, saj smo zmanjšali zaostanek za vodilnima, kar ni tako lahko, saj  vodilni moštvi ne izgubljata točk.”

Trener Real Madrida je pohvalil Pepeja, ki je dosegel zmagoviti gol: “Ima zelo dobro sezono. Sprva je okleval o tem ali bi ostal in povedal sem mu, da pomemben za nas. Imamo dva dobra centralna branilca. Imamo tudi Varana, ki upamo, da se bo kmalu vrnil nazaj in Nacha, ki dela dobro. Zato ni naključje, da je bila ekipa boljša v obrambi na zadnjih tekmah. Branilci so zelo napredovali.”

Kljub temu pa Pepe ni bil edini igralec, ki ga je Italijan pohvalil. Omenil je tudi Modrića: “Opravlja odlično delo, tako v obrambi kot tudi v napadu. Ekipa je dobro uravnotežena, ker je delo vezistov. Xabi kot tudi Modrič in Di María.” O Argentincu je dejal: “Dobro je igral, malo bolj na levi strani v primerjavi s položajem Isca na zadnjih tekmah.”

Ancelotti je spregovoril tudi o nagradi Ballon d’Or in o možnostih Cristiana Ronalda, da jo osvoji: “Nismo govorili o tem. Veliko se da povedati o tej temi. Odločitev bo objavljen v ponedeljek in vsi povezani z Real Madridom upamo, da jo dobi Ronaldo.” Nazadnje je odgovoril na vprašanje, ali bo moral zmagovalec La Liga posvojiti okoli sto točk: “Tega ne vidimo v preostalih ligah, toda takšna je pač La Liga v Španiji. Če želiš slaviti moraš osvojiti 100 točk in to ne bo lahko, toda imamo željo, tako da je vse mogoče.”