X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Čestitke Cristianu Ronaldo za osvojitev Zlate žoge

Ni bilo potrebno dolgo čakati na reakcije, potem ko je Cristiano Ronaldo osvojil nagrado Ballon d’ Or 2013. Svet športa je čestital napadalcu za to več kot zasluženo nagrado. Njegovi soigralci v Real Madridu so bili prvi, ki so mu čestitali. Sergio Ramos, ki se je tudi sam udeležil gala prireditve, je dejal: “S težavo sem zadrževal solze. To je bil zelo čustven trenutek. V nogometu igrajo čustev in vsi so se čutili svobodne ob solzah Cristiana Ronalda. Rad bi mu čestital in ker si zasluži to nagrado. Cristiano je podrl vse statistike in rekorde.”

Ronaldovi soigralci v Real Madridu so uporabili socialna omrežja, da so mu čestitali. Kapetan Casillas je objavil to sporočilo: “Čestitam prijatelj, zaslužiš si to nagrado.” Arbeloa je zapisal: “Še en dan slave za tebe, Cristiano. Ponosen sem, da se borim ob tvojem boku. Vesel Ballon d’ Or.” Svoje je dodal tudi Bale: “Čestitke Cristiano. #bestintheworld” Xabi Alonso je zapisal: “Čestitam Cristiano. Zelo sem vesel za tebe. Zaslužiš si to.” Marcelo, Isco, Jese, Morata, Casemiro … in ostali soigralci Reala so mu prav tako čestitali na podoben način.

Košarkarska ekipa Real Madrida je prav tako čestitala Cristianu. “Zelo sem vesel za Cristiana. Zaslužen Ballon d’Or,” je dejal trener belih Pablo Laso. Sergio Llull in Rudy Fernández sta prav tako čestitala Realovemu napadalcu. Llull je zapisal: “Zaslužena osvojitev nagrade Ballon d’ Or za Cristiana. Nobenega dvoma ni, da je najboljši igralec na svetu. Čestitam!” In Fernández je zapisal: “Zasluženo Ballon d’Or Cristiano. Čestitke prvak!”

Barcelona je prav tako čestitala portugalskemu napadalcu. Predsednik Sandro Rosell je zapisal: “Čestitke Cristianu Ronaldu za osvojitev nagrade Ballon d’Or. In hvala Leu za nepozabno leto 2013.” Predsednik LFP (španska profesionalna nogometna liga), Javier Tebas, je izrazil zadovoljstvo glede nagrade: “Zaslužena nagrada Ballon d’ Or za našega najkoristnejšega igralca. Čestitke Cristiano.” Oglasil se je tudi Jorge Lorenzo, nekdanji motociklistični svetovni prvak, ki je prav tako čestital igralcu Real Madrida: “Čestitke Cristiano.”