X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo: “Nagrado sem osvojil zaradi soigralcev”

Nekaj trenutkov po prejemu nagrade Ballon d’Or je Cristiano Ronaldo čustveno izrazil veselje ob imenovanju za najboljšega igralca na svetu v letu 2013: “V čast mi je, da sem dobil to nagrado. Bil je nepopisan trenutek, ki ga ne morem opisati z besedami. To je nepozabna izkušnja, kjer je bilo prisotnih veliko čustev. Rad bi se zahvalil Real Madridu, svojim soigralcem v klubu in v reprezentanci ter vsem tistim ljudem, ki so glasovali zame in za tistim, ki me imajo radi.”

Na vprašanje o čustvenem trenutku, ko je prejel zlato žogo, je Cristiano Ronaldo dejal: “Te solze so bile resnične. Tisti, ki me poznajo vedo, da sem bil celotno leto na najvišji ravni in da sem tekmoval z najboljšimi. Ta nagrada je tudi za vse tiste, ki me podpirajo. Sedaj hočem nadaljevati z delom in ta nagrada me bo še bolj motivirala.”

Igralec je zaključil pogovor s svojimi načrti za praznovanje osvojitve nagrade: “To je individualna nagrada, ampak sem jo osvojil zaradi mojih soigralcev. Praznoval bom v Madridu z ljudmi, ki me imajo radi in s šampanjcem.”