X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Pérez: “Pravici je bilo zadoščeno”

Florentino Pérez je izrazil zadovoljstvo glede podelitve nagrade Ballon d’Or 2013 Cristianu Ronaldu. Predsednik Real Madrida je dejal: “Mislim, da je bilo pravici zadoščeno, ker je Cristiano Ronaldo najboljši nogometaš na svetu. Cristiano je lahko vzor vsem. Navijači Real Madrida smo izjemno zadovoljni, za nas je to poseben dan. Igralca leta se izbira le enkrat letno in v čast nam je, da ga imamo v svojih vrstah. Ne želim pretiravati, vendar mislim, da je to priznanje vodilnemu nogometašu na svetu, ki si želi doseči še več. Ob enem pa je tudi igralec, ki predstavlja vrednote, ki jih navijači Real Madrida vedno zagovarjajo.”

Predsednik Real Madrida je spregovoril tudi o čustvenem reakciji Cristiana Ronalda, ko je prejel nagrado: “Pomembno je za njega, ampak ne zaradi same nagrade, temveč zato, ker se zaveda svojega prizadevanja. Zaradi tega to njemu pomeni še več, saj so njegovi tekmeci zelo dobri.”