X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Po gostujoči zmagi proti Espanyolu je Iker Casillas dejal, da je 0-1 “dober rezultat”. Vratar Real Madrida je spregovoril tudi o svojem rekordu brez prejetega gola in sedanji formi belih: “Zadovoljen sem zaradi osebnega rekorda in glede tega kako ekipi gre, ker nam gre zelo dobro v obrambi in smo zelo osredotočeni ter trdo delamo.”

Kapetan belih je dejal, da so “storili kar je bilo potrebno, to je zadeti in ne prijeti gola. Imeli smo več priložnosti za gol. Sedaj pa nazaj v Madrid, kjer bomo poskušali potrditi naše mesto v polfinalu.” Casillas je bil vesel svojega rekorda brez prejetega gola ter o varnosti Real Madrida v obrambi, potem ko obramba Reala ni prejela gola že šestih zaporednih tekmah: “Zelo sem zadovoljen zaradi osebnega rekorda in glede tega kako ekipi gre, ker smo res osredotočeni, trdo delamo in nam gre zelo dobro v obrambi.”

Prav tako je izpostavil vlogo Cristiana Ronalda v Real Madridu: “On je rojen zmagovalec in si vedno želi več ter doseči še več golov. Čeprav danes ni zadel, pa celotna ekipa ve, da je za nas pomemben in bo trdo delal, da bi pomagal ekipa na povratni tekmi. Prepričan sem, da bo zadel. On je temelj tega Real Madrid.” Casillas je spregovoril tudi o dobrem začetku ekipe v novem letu: “Imamo priložnost v vseh treh tekmovanjih in je odvisen od nas samih ter od naših rezultatov. Osvojili smo veliko točk v La Ligi, kar je dobro za moralo ekipe. V Ligi prvakov imamo Schalke in bomo morali delati korak za korakom, da bi poskušali priti v finale.”

Casillas je dejal tudi o tem, da razmišlja le o tem, da bi pomagal ekipi: “Vedno sem želel igrati enako za vse. Moraš delati trdo, biti srečen, delati in da izkoristiš večino priložnosti.” Na koncu se je spregovoril o dobrem vzdušje na stadionu Espanyola: “Kadarkoli smo igrali v gosteh pri Espanyolu, je bilo zelo dobro vzdušje. Resnica je, da je tam veliko navijačev Real Madrida. To se vidi in se tudi ceni.”