X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Real Madrid je premagal Granado v posebni tekmi za Cristiana Ronalda, ki je navijačem pokazal nagrado Ballon d’ Or, ki jo je prijel 13. januarja v Zürichu. “To je bil zelo poseben dan. Zaradi vsega kar se je zgodilo in zato, ker sem navijačem pokazal nagrado Ballon d’ Or. Skozi celotno leto so mi jo pomagali osvojiti. Bilo je super popoldne in poleg tega smo tudi zmagali. Da bomo imeli dober večer kot vodilna ekipa in jutri bomo videli, kaj bodo drugi dve ekipi storili,” je dejal. Spregovoril je tudi o dobri seriji ekipe: “Imamo dober niz. Dobro igramo, sam dobro igram in želim nadaljevati tako to konca sezone.”

Glede praznovanja zlate žoge z navijači in skupinske fotografije, kjer je sodeloval tudi Agustín Herrerín, je Cristiano Ronaldo dejal: “Agustín je gospod, ki je v Madridu že vrsto let in zato mi je v čast, da sem smo se slikali z njim. Bilo mu je malce nerodno. To je bil lep trenutek. Nagrada Ballon d’Or ni samo moja, ampak pripada vsem navijačem in vsem, ki podpirajo ekipo skozi celotno leto. To je bilo nekaj kar si je Agustín zaslužil, saj je eden od družine in simbolizira tudi predanost nagrade vsem, ki delajo v klubu.”

Napadalec je dosegel prvi gol na tekmi in je ob tem dejal: “To je bil pomemben gol. Odprl je srečanje in nas pomiril.” Na vprašanje glede škarijic ob koncu prvega polčasa, po katerih bi skoraj dosegel gol, je dejal: “Nisem imel sreče. Vratar je bil ravno tam kje je bila žoga. Če bi bil malo bolj izven gola, potem ne bi videl žoge. Ampak te stvari se dogajajo. To bi lahko bil eden izmed najboljših golov v moji karieri, a sem dosegel drugega in zato ni važno. Sem srečen.” Glede akcije, ki je pripeljala gol in poškodbe igralca Granade, ki je v tistem času ležal na tleh: “Ne vem kaj se je zgodilo. Sam sem praznoval gol. Ničesar nisem videl.”

Ekipa ima popoln rekord v letu 2014, s sedmimi zmagami na sedmih tekmah in pri tem še ni prejela gola: “Dobro smo igrali in smo samozavestni. Morali bomo izboljšati našo igro na nekaterih področjih, vendar pa je bila dobra tekma. Ekipa izgleda dobro in smo iz tekme v tekmo boljši. Proti koncu sezone sem prepričan, da bodo stvari še toliko boljše.”

Na temo poškodbe Falcaa je rekel: “To je slaba novica za svet nogometa. Je moj prijatelj in sem žalosten zaradi njega. Prepričan sem, da se bodo stvari dobro odvile za njega. Bil je operiral s strani odličnega portugalskega zdravnika in prepričan sem, da bo prej okreval.” Na koncu je spregovoril o spremembi predsednika v Barceloni: “Nimam kaj za povedati o tem. Mene skrbi samo kar se dogaja v mojem klubu. Klubi drugih ljudi me ne zanimajo.”