X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

V intervjuju po tekmi je Sergio Ramos spregovoril o dejstvu, da je Real Madrid na svojih zadnjih sedmih tekmah ni prejel gola: “Zaradi tega je ekipa vesela in to nam daje veliko samozavesti. Ohraniti mrežo nedotaknjeno je dobra novica, saj igralci v napadu opazijo samozavest v obrambi. To je znak, da smo na pravi poti in delamo zelo dobro. Še vedno smo v igri v vseh treh tekmovanjih in upajmo, da bo ena od ekip pred nami izgubila. Dobro delamo stvari.”

Branilec Real Madrida je bil odločen na vprašanje o tem, kaj jim je povedal trener ob polčasu in o kritikah, ki jih je prejel Ancelotti: “To so interne zadeve, ampak to so vedno pozitivne besede in očitna je bila sprememba v ekipi od prve minute drugega polčasa naprej. Moramo se naučiti živeti s kritikami. Moramo opraviti svoje delo po svojih najboljših močeh. Moramo biti pošteni, tako da lahko gremo domov z visoko dvignjenimi glavami. Zelo smo veseli, da imamo odličnega trenerja kot je Ancelotti, ki je super oseba in dobro komunicira z igralci.”

Ramos je razpravljal o prvem golu na tekmi: “Hitro so izvajali prekršek in mi smo jim ukradli žogo. Videli smo, da ni nič resnega z igralcem Granade in smo zato nadaljevali.” Branilec je komentiral tudi situacijo v kateri je prejel rumeni karton: “Ne vem kaj naj naredim. Pritožili se bomo. Videli smo in sodnik je priznal, da se ga nisem dotaknil. Enostavno je pokazati karton in očitno je v primeru Sergia še toliko lažje. Ne želim soditi. Pritožili se bomo in mislim, da bo razveljavljen.”

V zvezi nagrado Ballon d’Or, ki jo je Cristiano Ronaldo pokazal navijačem na Bernabéuu, je Ramos dejal: “To je še en srečen dan, ker si zasluži te neverjetne navijače in koreografija, ki smo jo videli. Ta ni dala samo Cristianu Ronaldu kurjo kožo, ampak tudi meni. Uživamo v tem, da ima takšen niz in upajmo, da bo še dolgo trajal. Zasluži si vse te ovacije.” Ramos je razpravljal tudi o čustvenem trenutku, v katerem je portugalski napadalec prosil Agustína Herrerína, legendarnega delegata tekme, da stopi na igrišče za skupinsko fotografijo z ekipo in zlato žogo: “Te poteze ostanejo v spominu. Za nekoga kot je Agustín, ki živi za Real Madrid, ga ta poteza zelo osreči in se zato počuti res ljubljenega. Mislili smo, da bi se moral slikati z nami.”

Za konec je odgovoril na vprašanje o sedanjem položaju Barcelone in začasnem položaju Real Madrida na vrhu lestvice: “Sam ne razpravljam o drugih ekipah. Imamo dovolj skrbi glede Reala. Bomo uživali tudi, če samo za en dan in počakali kaj bo jutri z drugimi ekipami. V torek si bomo prizadevali za uvrstitev v naslednji krog pokala na tekmi proti Espanyolu in to je tisto kar imamo sedaj v mislih.”