X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Diego López prvi, ki na štirih tekmah ni prejel gola

Diego López je edini vratar v španski La Ligi, ki je ohranil svojo mrežo nedotaknjeno na štiri zaporednih tekmah La Lige. Njegov niz nepremagljivosti se je začel z domačo tekmo proti Celti (3-0), nato pa se je nadaljeval v gosteh proti Espanyolu (0-1) in Betisu (0-5), nato pa je sledila še tekma na stadionu Santiago Bernabéu proti Granadi (2-0). Vratar Real Madrida bo poskušal nadaljevati to serijo že v nedeljo na San Mamésu, potem ko je od zadnjega prejetega gola minilo že 388 minut.

Real Madrid ima v vratih dva vrhunska vratarja. Prejšnji torek je Casillas podrl svoj svoj ​​osebni rekord nepremagljivosti, ampak tudi Diego López ni daleč za legendo belega baleta, potem ko Diego po tekmi proti Granadi ni prejel gola že na štirih zaporednih tekmah La Lige.

Vse te tekme so se igrali v odličnem začetku 2014, v katerem so beli do sedaj zmagali vseh sedem tekem, ne da bi pri tem prijeli gol (štiri v La Ligi in tri v Copa del Rey). Celta (3-0) doma, Espanyol (0-1) in Betis (0-5) v gosteh ter Granada (2-0) na Santiago Bernabéuu so ekipe, ki niso mogle doseči Real Madridu gola v La Ligi.

ŠTIRI ZAPOREDNE TEKME DIEGA LÓPEZA BREZ PREJETEGA GOLA
Datum Tekmovanje Nasprotnik Streli na gol
06/01/2014 Liga Celta 1
12/01/2014 Liga Espanyol 1
18/01/2014 Liga Betis 1
25/01/2014 Liga Granada 2
SKUPAJ 5

To pa ni bil edini rekord, ki ga je postavil vratar Real Madrida na prvenstveni tekmi proti Granadi. V resnici Diego López sedaj ni prejel gola že 388 minut, če k tem štirim zaporednim tekmam dodamo še 28 minut iz tekme na Mestalli, ko je Mathieu dosegel gol 28 minut pred koncem tekme. To tudi pomeni, da ima Diego tudi rekord v številu minut brez prejetega gola v tej sezoni, potem ko je do sedaj ta rekord v letošnji izvedbi španskega prvenstva imel vratar Levanteja, Keylor Navas, ki je ohranil svojo mrežo nedotaknjeno 359 minut.