X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Perez: “Hočemo, da bo nov stadion ikona, globalni simbol”

photobucket.com

Florentino Pérez je predstavil skupen projekt GMP Arquitectosa in L35 Ribasa, ki je zmagal na mednarodnem razpisu za arhitekturne ideje za preoblikovanje Santiaga Bernabéua. Predsednik Real Madrida je izjavil, da: “Želimo preoblikovati Santiago Bernabeu v najboljši stadion na svetu in ustvariti boljšo nogometno doživetje za navijače. Najboljši stadion na edinstveni lokaciji, ki bo globalni simbol.” Volkwin Marg, nemški arhitekt, ki vodi prenovo trdnjave belega baleta v arhitekturno ikono in mednarodni vodilni stadion na športnih prizoriščih je dejal, da je cilj ga “preoblikovati v najbolj napreden in razvit stadiona enaindvajsetega stoletja. Ta stavba je nedvomno najpomembnejši projekt naših karier.”

Florentino Pérez je spregovorila po ganljivem videu o zgodovini stadionu Santiago Bernabeu. “Nemogoče bi bilo razumeti vse kar je danes Real Madrid, brez stadionu. Stadion predstavlja strateško usmeritev k modernosti. Izgradnja in dvig stadiona je bil izziv v tistem času. Santiago Bernabéu je utrl pot in smo z njim postali vodilni na športnih prizoriščih. Ta stadion in podpis z Alfredom Di Stefanom sta spremenila legendo Real Madrida. Novi Santiago Bernabéu enaindvajsetega stoletja bo še naprej privilegiran, čustveni prostor in ponos vseh naših članov in navijačev.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Florentino Pérez je še povedal: “Malo več kot pred osmimi leti smo odprli čudovito Mesto Real Madrida. Pred nekaj tedni smo se udeležili dogodka, ki bo zaznamoval našo sedanjost in prihodnost. Real Madrid ima sedaj svoje bivališče za prvo ekipo in igralce akademije. Vložilo smo veliko naporov v Mesto Real Madrida in ga bomo še naprej izboljševali, da bi bilo najboljše in najbolj sodobno športno mesto. Želimo ostati zvesti kodeksu Santiaga Bernabéua in naših članov. Je bil in še vedno je znamenitost v našem mestu, ki pritegne na milijone obiskovalcev z vsega sveta.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Volkwin Marg, vodja nemškega arhitekturnega biroju GMP, ki bo vodil projekt “preoblikovanja Santiaga Bernabeua v najbolj napreden in razvit stadion enaindvajsetega stoletja. Ta stavba je nedvomno najpomembnejši projekt naših karier.” Pojasnil je tudi bistvo novega stadiona: “Imeli smo v mislih znamenitosti Madrida in da bomo še naprej branil klub in vrednote zgodovine Real Madrida. To je res umetniško delo.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Zgodovina Santiaga Bernabeua: