X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti se je pojavil v tiskovnem središču stadiona San Mames in spregovoril o tekmi proti Athletic Bilbaou: “Igrali smo dobro. Bila je zelo intenzivna tekma in jim nismo pustili do veliko priložnosti. Še posebej dobri smo bili v drugem polčasu. Lahko bi se končalo drugače, saj smo s prvi dosegli gol in imeli nato nadzor nad tekmo. Athletic Bilbao je dosegel fantastičen gol za izenačenje, vendar na splošno gremo domov zadovoljni s tem kako smo igrali.”

Trener Real Madrida je spregovoril tudi o nepravični izključitvi Cristiana Ronalda: “Težko govorim o tem, saj nisem bil zraven, toda posnetek kaže, da je bila ta odločitev prestrogo dosojena.” O menjavah, potem ko je njegova ekipa imela igralca manj, je dejal: “Menjave sem delal bolj v smeri, da umirimo igro, saj nam je bilo težko zgolj z deseterico na igrišču. Želel sem osvežiti ekipo, videlo se je, da so moji igralci utrujeni. Nismo iskali posameznikov, ki bi naredili razliko.”

V zvezi z visoko stopnjo intenzivnosti, s katero sta igrali obe ekipi, je dejal: “Bila je dobra tekma, še zlasti v drugem polčasu. V prvem so dobro pritisnili na nas, bilo nam je težko in osredotočili smo se na protinapade. Drugi polčas je bil drugačen. Niso igrali tako intenzivno in mi smo imeli več žogo v svoji posesti.”

Za konec je odgovoril še na vprašanje, kaj je manjkalo njegovi ekipi, da bi osvojila vse tri točke: “Po golu Jeseja smo imeli kontrolo igre v svojih nogah. Ekipa je bila dobro organizirana, toda gol Ibaija je bil čudovit. Nismo naredili nobenih napak, to je bil neubranljiv strel. Nismo jim pustili do veliko priložnosti. Samo do ene v prvem polčasu, v drugem pa sploh niso imeli priložnosti.”