X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo

Marcelo je odigral celotno tekmo La Lige proti Athletic Bilbaou in je po tekmi pojasnil čustva ekipe po zaključnem sodnikovem pisku: “Osvojili smo točko na zelo zahtevnem gostovanju, toda naša mentaliteta je taka, da si želimo slaviti na vsaki tekmi. Mi smo dali vse od sebe in borili smo se do konca, toda ne moreš slaviti na vsaki tekmi. Athletic je odlično moštvo, mi pa tudi nismo imeli sreče. Škoda.”

Na vprašanje o odločitvah sodnika, je dejal: “Težko je, ko je igralec nepravično izključen. Izključitev Ronalda ni bila pravična, toda ne želim govoriti o temu. To ni bila nasilna reakcija Ronalda in njegova izključitev je bila pretirana. Večino je naredil Gurpegui in tudi navijači so pomagali sodniku sprejeti takšno odločitev. To se vedno dogaja, to ni nič novega. Cristiano ne bi smel narediti tega kar je, a to ni za izključitev. Sem smo prišli z mislijo po zmagi, saj je bila lepa priložnosti za osvojitev novih treh točk, a smo se zavedali, da nas čaka težak obračun.”