X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jesé dosegel gol na treh velikih stadionih

Jese Rodríguez napreduje iz tekmo v tekmo in statistika nekdanjega igralca Realove akademije dokazuje to. To sezono je dosegel že pet golov (tri v La Ligi in dve v Copa del Rey) in k temu prispeval še tri asistence. Zanimivo je, da je prav vse tri ligaške gole dosegel na gostovanjih in vse tri na nekaterih najbolj znanih stadionih španskega nogometa. Prvega je dosegel na Camp Nouu. Potem je dosegel še gol na Mestalli, s katerim je belil prinesel tri pomembne točke, pretekli vikend pa se je med strelce vpisal še na znamenitem San Mamesu. V nekaj prihajajočih dneh bo Jese morda imeli novo priložnost, da odpre svoj strelski račun še na stadionu mestnega tekmeca, na Vicente Calderónu.

Jese Rodríguez ima spektakularen začetek leta 2014. Nekdanji igralec Realove akademije je dosegel ne le prvi gol svoje ekipe v letu 2014, na prijateljski tekmi v Dohi proti PSG-ju, ampak je igral prav ključno vlogo na treh tekmah belega baleta. Proti Osasuni je na prvi tekmi osmine finala Copa del Rey dosegel drugi gol Real Madrid na Bernabéu in je nato zadel še na zadnjih dveh tekmah Reala. Proti Espanyolu doma (Copa del Rey) in proti Athletic Bilbaou na San Mamés (La Lige), pa sta bili zadnji “žrtvi” mladega igralca Real Madrida .

GOLI JESÉJA V TEJ SEZONI
Datum Tekmovanje Rezultat
26/10/2013 La Liga Barcelona 2-1 Real Madrid
22/12/2013 La Liga Valencia 2-3 Real Madrid
15/01/2014 Copa del Rey Real Madrid 2-0 Osasuna
28/01/2014 Copa del Rey Real Madrid 1-0 Espanyol
02/02/2014 La Liga Athletic Bilbao 1-1 Real Madrid