X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid podrl rekord nepremaganosti v zgodovini pokala

Na stadionu Vicente Calderón je Real Madrid dosegel najboljši niz neporaženosti v celotni zgodovini Copa del Rey. Beli so sedaj niso prejeli v španskem kraljevem pokalu gola že 742 minut (720 minut Castillas v letošnji sezoni in Diego López 22 minut v zadnji sezoni), s čimer je Real presegle 696 minut Barcelone iz leta 1989. Po drugi strani pa je Real Madrid prva ekipa, ki se je uvrstila v finale pokala, ne da bi prejela gol, vse od leta 1916. To je sicer do sedaj uspelo Athletic Bilbau, vendar pa so takrat Baski igrali le dve tekmi pred uvrstitvijo v finale.

Še več, Real Madrid je dosegla še en rekord: potem ko so beli sploh prva ekipa, ki se je uvrstila v finale, brez da bi prejel gol v letošnjem pokalu, vse odkar je samo tekmovanje sestavljen iz več kot treh krogoh. Še najbližje temu dosežku Real Madrida je bila Sevilli v sezoni 2006/07, ko ji je uspelo se uvrstiti v finale s samo enim prijetim golom.