X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Bale prispeval največ asistenc za Real Madrid v La Ligi

Številke ne dopuščajo nobenega dvoma. Gareth Bale je eden od igralcev, ki ima največji prispevek v napadu Real Madrida. Valižan je tako igralec ekipe z največ asistencami v La Ligi, potem ko jih je zbral že osem. Poleg tega pa je tudi tretji najboljši strelec ekipe. Njegovih je devet od skupaj 65 golov, ki so jih dosegli beli v La Ligi, s čimer ima Real tudi najboljši napad lige.

Bale zagotavlja vsaj en gol ali asistenco na tekmo. Vezist Real Madrida je član ekipe, ki je prispeval največ asistenc v La Ligi. Na tekmah proti Rayu Vallecanu in Sevilli mu je uspelo prispevati po dve asistenci, medtem ko je na tekmah proti Celta Vigu, Real Sociedadu, Valladolidu in Villarrealu, prispeval po eno asistenco. Prav tako sta le Cristiano Ronaldo in Benzema dosegla več golov kot Valižan. Poleg njegovih osem asistenc in devet golov v La Ligi, je prispeval še asistenco v Copa del Rey in dva gola v Ligi prvakov.

ASISTENCE BALA V LA LIGI 
Krog Tekma Št. asistenc
11 Real Madrid 7-3 Sevilla 2
12 Rayo Vallecano 2-3 Real Madrid 2
13 Real Madrid 5-1 Real Sociedad 1
15 Real Madrid 4-0 Valladolid 1
18 Real Madrid 3-0 Celta 1
23 Real Madrid 4-2 Villarreal 1