X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Modrić dosegel vse gole s streli izven kazenskega prostora

Je dirigent igre, trdo dela, ukrade nešteto žog in dosega spektakularne gole: njegovo ime je Luka Modrić, čigar ime je letos velikokrat odmevalo med navijači Real Madrida. Hrvaški vezist je še enkrat več na tekmi proti ekipe Getafe pokazal svoj močan natančen strel, kar je pomagalo ekipi, da nadaljuje svoj zmagovalni niz. V 66. minuti tekme si le zaustavil žogo na robu kazenskega prostora, nato pa z natančnim strelom žogo spravil žogo mimo vratarja Moye, za svoj šesti gol v dresu Real Madrida in prav vseh šest je dosegel s streli izven kazenskega prostora. Njegov močan in natančen strel od daleč pa je le ena od mnogih spretnosti Modrića.

Modrić v letošnji sezoni kaže odlične predstave, ki bi lahko bile ključnega pomena za beli balet v boju z večnimi nasprotniki. Svoj prvi gol v dresu belega baleta je dosegel v lanski sezoni na tekmi proti Zaragozi, ko je z nizkim strelom v krajši vratarjev kot preluknjal mrežo nasprotnika, kasneje pa je dosegel še tri podobne gole proti Manchester Unitedu, Mallorci in Málagi. Vezist nadaljuje z takšnimi goli tudi v tej sezoni, ko je zadel s streli izvem kazenskega prostora na tekmi Lige prvakov proti Köbenhavnu in nazadnje na tekmi La Lige proti ekipi Getafe.