X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo junija 2014 ponovno igral v ZDA

Real Madrid bo to poletje znova igral na Mednarodnem pokalu prvakov in sicer proti Interju in Romi. Tekmi bosta potekali v dopoldanskem času od 27. in 30. julija, to pa bosta dve od več tekem belih, ki jih bodo igrali v okviru svoje pripravljalne turneje po ZDA.

Real Madrid že ve za dva svoja nasprotnika v okviru priprav med poletjem 2014. Beli bodo v okviru svoje pripravljalne turneje preko luže igrali proti Interju in Romi na Mednarodnem pokalu prvakov, ki so ga lansko leto tudi osvojili. 27. julija ob 00:00 (26. julij, 15:00 po lokalnem ameriškem času) bodo varovanci Ancelottija igrali proti Interju na stadionu Univerze Phoenix.

Tri dni kasneje bo Real Madrid igral še proti Romi na stadionu Cotton Bowl v Dallasu. Tekma se bo igrala 30. julija ob 3:15 (29. julij, 20:15 po lokalnem ameriškem času). Turnir se bo igral od 26. julija – 4. avgusta, na samem turnirju pa bodo poleg Real Madrida, Interja in Rome igrali še Manchester United, Milan, Liverpool, Manchester City in Olympiacos.