X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je po tekmi analiziral zmago moštva nad Elchejem na Santiago Bernabéuu. Italijanski trener je bil vidno zadovoljen z zmago in je ocenil uspešnost svojih igralcev: “Zadovoljen sem, ker smo pokazali solidarnost, ničesar nismo predali naključju v obrambi. V celoti gledano bi bila lahko igra boljša, vendar pa moramo biti v tej fazi sezone uspešni in tako smo tudi igrali. Zelo sem zadovoljen.”

“Na takšni tekmi, proti zelo kompaktnemu nasprotniku, bi z Modrićem lahko ustvarili več priložnosti ena na ena, zaradi česar bi imeli več priložnosti za gol. Vendar pa je Illarra igral zelo dobro, bil je samozavesten in je seveda igral normalno. Zelo sem vesel zanj. Pred tekmo proti Schalkeju bomo še videli, kako bo z Marcelom in Coentrãom. Igrali bomo z najmočnejšo možno ekipo. Sedaj so vse tekme izredno pomembne. Morda bi bil primer, da kdor ne bo igral v sredo, bo potem igral v nedeljo.”

“Bale je imel tekmo kontrastov: pred dosežkom tega čudovitega gola je imel nizko samozavest, ampak kasneje je bil kot drug igralec. Ta gol mu bo pomagal dvigniti samozavest. Bale je igral uspešno pred golom, po golu pa je bil fantastičen.”

Kazen Cristiana Ronalda
“Nihče ni zadovoljen s to situacijo. Mislim, da kazen treh tekem ni pravilna, niti se ne strinjam s tem, da niso zmanjšali kazni za eno tekmo ali pa z dejstvom, da smo morali čakati do druge ure popoldan, da smo zvedeli ali lahko igra ali ne. To je nora situacija. Na srečo so bili ostali igralci odlični in se nič ni zgodilo na koncu. Sam ne razumem te situacije in je ne bom pozabil.”

Na vprašanje ali ta situacija škoduje podobi španskega nogometa, je dejal: “Ne bom se spuščal v to temo. V primeru Cristiana je nekdo naredil napako, to je jasno. Španski nogomet ima velik ugled v tujini in to ne bo vplivalo na njega.”

Predstavi Morate in Isca
“Gibanje Morate je bilo fantastično, čeprav ni dosegel gola. Vedno si želi zadeti, vendar pa mora igrati dobro. To ni bila težava, saj nam ni bilo potrebno zadeti v tej fazi tekme. Isco lahko igra na sredini igrišča ali kot lažna devetka. Danes je bil super. Prepričan sem , da lahko igrajo na tem položaju, ki zahteva več požrtvovalnosti. Je kakovosten igralec in lahko dobro opravi svoje delo v sredini.”

Stališče Varana
“Igranje na levi ali desni zanj ne predstavlja problema, čeprav se je nekoliko bolj udobno počuti na desni strani. Danes se je vrnil po daljšem premoru in mu zato še vedno primanjkuje samozavesti, ampak je igral dobro in ni naredil nobene napake, tako kot preostali branilci.”