X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas ne dvomi o naslovnicah, ki bi jih rad ustvaril ob koncu sezone: “Rad bi, da bi dosegli prvo trojno krono v zgodovini. Trenutno smo prav tam kjer smo želeli biti in to je v boju v vseh treh tekmovanjih. Schalke 04 je nevarna ekipa z veliko fizične prisotnosti, vendar pa dajemo nasprotnikom le malo priložnosti za gol in igramo solidno v napadu, poleg tega pa so nekateri igralci v res odlični formi. To mora biti naš stil: vedno ohraniti linijo v obrambi, skupaj s pomočjo ostalih igralcev, kot smo to počeli do sedaj. In bomo morali izkoristiti vse priložnosti, ki jih bomo imeli.”

“Biti nemška ekipa že v osnovi pomeni, da ima Schalke veliko fizične prisotnosti. Pripravljajo povratek v Bundesligi. Na začetku jim niso šle stvari po načrtih, vendar pa sedaj postavljajo stvari na svoje mesto in so ponovno med štirimi najboljšimi. In poleg tega imajo Huntelaarja, ki je nedavno okreval po dokaj hudi poškodbi. Torej gre za nevarnega nasprotnika.”

Vzdušje na Veltins Areni
“To je zelo pomembna tekma, saj je tekma osmine finala Lige prvakov, vendar pa moraš prav tako uživati v takšnih tekmah. Rad igram tovrstne tekme, saj so pomembne in ker jih ljudje vedno pridejo gledati, poleg tega pa jo bodo spremljali po vsem svetu.”

“Rad, da bi bila zadnja naslovnica sezone takšna, da smo osvojili trojno krono. Vemo, da bo težko, ker je veliko ekip, ki si želijo prav tako vse osvojiti. Upam, da bom lahko prebral 25. maja takšen naslov, da je Real Madrid osvojil vse kar je bilo možno.”

Njegova skrivnost ostati v vrhu svoj igre
“Moraš biti telesno pripravljen in navdušen že na začetku vsake sezone, ko si vedno želiš biti še boljši kot v prejšnji sezoni. In predvsem zato, ker sem v tako pomembnem kluba. Privilegij je, da lahko poskušam in osrečujem ljudi s osvajanjem naslovov na koncu vsake sezone.”

Vrhunec njegove kariere
“Glavni je bil, ko sem dočakal svoj prvi nastop za Real Madrid in ko sem osvojil svoj ​​prvi naslov Lige prvakov istega leta. Gre za dva zgodovinska trenutka v moji karieri, ki sta bila tako razburljiva in o katerih sanjaš vse odkar si otrok.”

Drugi športi
“Poleg nogometa mi je res všeč še padel (igra z loparji, podobna tenisu, op. p.). Mislim, da je to hitra igra z veliko gibanja, tako da mi je res všeč.”