X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo zanesljiv strelec v osmini finala LP

Liga prvakov se vrača in prav tako tudi Cristiano Ronaldo. Potem, ko je prestal svojo kazen treh tekem prepovedi igranja v La Ligi, se Portugalec vrača nazaj v ekipo za prvo tekmo osmina finala Lige prvakov. In vrača se na del tekmovanja, v katerem blesti zadnji dve leti. Če smo natančnejši, v tej fazi tekmovanja je zadel na štirih zaporednih tekmah.

V letu 2012 se je Real Madrid v osmini finala Lige prvakov pomeril proti CSKA-ju iz Moskve. Beli so remizirali 1-1 na prvi tekmi v Rusiji zahvaljujoč golu Cristiana, ki je bil prav tako tudi zvezda večera na Santiago Bernabéuu, ko je dosegel dva od štirih golov belega baleta in tako svojo ekipo popeljal v četrtfinale. V lanski sezoni je bil nasprotnik Real  v osmini Manchester United, ki je prav tako na svoji koži občutil moč portugalskega napadalca. V Madridu je Ronaldo najprej zadel za izenačenje (1-1), nato pa je na Old Traffordu dosegel še drugi gol belega baleta (1-2) ter s tem odločil potnika v čertfinale.

Devet golov v letošnji Ligi prvakov
Poleg njegovih zadnjih nastopov v osmini finala najelitnejšega evropskega klibskega tekmovanja, pa se je potrebno tudi spomniti, da je Cristiano v dosedanjem poteku letošnje Lige prvakov dosegel že devet golov. To je tudi dosežek, s katerim je podrl prejšnji rekord doseženih golov v skupinskem delu tekmovanja. Proti Schalkeju pa bo Portugalec brez dvoma želel še povečati svoj strelski dosežek in na ta način ponovno pomagati ekipi se uvrstiti v četrtfinale Lige prvakov.