X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe in Jesé praznujeta rojstni dan

Pepe in Jesé danes praznujeta rojstni dan in sicer prvi svojega 31., medtem ko drugi svojega 21. Portugalski obrambni igralec, ki je bil rojen v Maceiu (Brazilija), igra svojo sedmo sezono v Real Madridu in do sedaj odigral že 233 tekem v belem dresu. Pepe, ki je dosegel tudi osem golov, je v tem času osvojil dva ligaška naslova, en naslov Copa del Rey in dva španska superpokala. 

Jesé se je pridružil prvi ekipi belega baleta v tej sezoni, potem ko je v prejšnji sezoni blestel v dresu rezervne ekipe Real Madrida, v Castilli. Napadalec, ki se je rodil v Las Palmasu na Kanarskih otokih, je debitiral 13. decembra 2011 v španskem kraljevem pokalu, ko so beli z 0-2 premagali Ponferradino in je vse od takrat zbral 29 nastopov in osem golov. 

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia želimo Pepeju in Jeséju še veliko dobrih tekem ter veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Pepe y Jesé!