X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti ni skrival zadovoljstva ob koncu tekme na Veltins Areni. Trener Real Madrid je pohvalil prizadevanja svoje ekipe: “To je bila odlična tekma, zelo dobro smo igrali kot celota in si pomagali drug drugemu. Tekme je bil fantastična, je vse je šlo dobro. Odigrali smo dobro tekmo, saj smo dosegel dva zgodnje gola in nato je bila tekma bolj odprt za nas. Izkoristili smo protinapade in hitrost naših napadalcev.”

“Vsi trije v napadu so se vpisali med strelce, bili so enkratni. Zelo so nevarni v napadu. Celotna ekipa je v redu, vendar imamo tudi sveže igralce in bomo morda spremeniti nekaj stvari za tekmo proti Atléticu. Čeprav je težko karkoli spremeniti, ko si priča takšni predstavi, kakršni smo bili mi tokrat in upam, da ga bomo lahko takšno predstavo ponovili v nedeljo.”

“Benzema je igral zelo dobro, ne samo pri doseganju golov, temveč je pomagal ekipi tudi pri posesti žoge in podajah za gole. Vsi so igrali dobro in odigrali fantastično tekmo. Lahko bi bila to najboljša tekma Bala do sedaj v sezoni, potem ko je imel večjo samozavest in je zelo dobro napadal v globino.”

Obramba Casillasa in vrnitev Cristiana
“To je bil zelo pomemben trenutek na tekmi in je naredil neverjetno in pomembno obrambo, saj smo nekaj minut kasneje dosegli drugi gol. Iker je bil odločilen. Cristiano me ne preseneča. Bil je res pripravljen na tekmo po prestani kazni. Zelo dobro se je pripravil za to tekmo in je odigral zelo dobro.”

Povratna tekma
“Še naprej moramo spoštovati tekmeca, navijače in tekmovanje. Pred nami je še povratna tekma, nogomet pa zna biti včasih sila čuden. Prednost je ogromna, toda še vedno bo potrebno odigrati dodatnih 90 minut.”