X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je dvakrat zadel za zmago proti ekipi Schalke 04 in je po tekmi pokazal svoje zadovoljstvo z igro: “Mislim, da smo odigrali še eno dobro tekmo v letošnji sezoni. Schalke ni bil v najboljši formi, ker jim tega nismo dovolili. Dosegel smo šest pomembnih golov in smo tako le še en korak stran od naslednjega kroga tekmovanja in zaradi tega smo veseli. Cela ekipa je igrala dobro: od Ikerja Casillasa do vezistov in branilcev, vsi so opravili svojo nalogo. Mi napadalci smo opravili svoje delo, to je da se vedno trudimo doseči gole.”

O svoji uspešnosti je Portugalec dejal: Vratar je igral dobro in je napravil kar nekaj lepih obramb. Verjamem vase in v moje sposobnosti, kakor tudi v svoje soigralce, ki mi s svojimi podajami omogočajo igro na tako visokem nivoju. Dvakrat sem zabil v drugem polčasu in zaradi tega sem vesel, je še dodal Cristiano.

Njegova vrnitev v ekipo
“Kar se je zgodilo se je zgodilo. Jezen sem bil, saj si nisem zaslužil kazni treh tekem, ampak sedaj sem vesel in zaradi tega, ker sem dosegel dva gola. Motivirani smo, to je glavno. Mi smo Real Madrid in poskusili bomo zmagati na Calderónu.”