X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramos se je izenačil s Hierrom

Sergio Ramos je začel tekmo proti Schalke 04 v prvi postavi in se je s tem izenačil s Fernandom Hierrom v številu nastopov v Ligi prvakov. Ramos je sedaj odigral 68 tekem v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju in v tem času dosegel tudi pet golov. Poleg izenačitve dosežka nekdanjega legendarnega branilca, je Ramos sedaj tudi med sedmimi igralci Real Madrida, ki imajo največ nastopov v zgodovini Lige prvakov. Pred njim so na tej lestvici le še Casillas, Raúl, Roberto Carlos, Guti, Helguera in Michel Salgado.

Sergio Ramos je debitiral v Ligi prvakov 13. septembra 2005, ko je zaigral ob domačem porazu proti Lyonu. Svoj ​​prvi gol v tekmovanju je dosegel v tej isti sezoni, kar je bil v bistvu tudi njegov prvi gol v dresu Real Madrida. Tega je dosegel 6. decembra 2005 na gostovanju pri Olympiacosu. Andaluzijski igralec je zbral 68 nastopov v nekaj več kot devetih sezonah.

Fernando Hierro
V Malagi rojen nekdanji branilec je dosegel sedem golov za Real Madrid v Ligi prvakov, dva več kot Ramos, in je potreboval sedem sezon, da je dosegel svojih 68. nastopov v Ligi prvakov. Pri tem je z ekipo belega baleta zabeležil 42 zmag (61,7 %) in osvojil 3 naslove Lige prvakov.