X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

CR7 prvi z več kot 10 goli v treh zaporednih sezonah LP

Cristiano Ronaldo je po dveh golih proti nemški ekipe Schalke 04 sedaj že pri 11. golih v letošnji Ligi prvakov, s čimer je postavil nov rekord v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Napadalec Real Madrida je tako prvi igralec, ki je kdajkoli dosegel več kot 10 golov v treh zaporednih sezonah Lige prvakov. V sezoni 2011/12 jih je dosegel 10, v sezoni 2012/13 je končal sezono pri 12. golih, v letošnji sezoni pa je trenutno najboljši strelec z 11. goli.

Številke Cristiana Ronalda v dresu Real Madridom v Ligi prvakov so naravnost spektakularne, potem ko v povprečju doseže točno en gol na tekmi: 46 tekem in 46 golov. Poleg tega je v letošnji sezoni zadel na vseh šestih tekmah na katerih je igral. Kar zadeva statistike golov v dresu Real Madrida v Ligi prvakov je sedaj Portugalec že na tretjem mestu, potem ko sta v belem dresu od njega več golov dosegla le še Raul in Di Stefano.