X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo, Bale & Benzema v tej sezoni skupaj zabili 70 golov

Naveza BBC (Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo) je trenutno najboljša napadalna naveza v svetu nogometa in je na poti, da postane tudi najboljša vseh časov. Cristiano Ronaldo, Benzema in Bale so v tej sezoni skupaj dosegli že 70 golov, kar je največ v Evropi. V popolnem okolju, ko je gledala celotna Evropa, je napadalni trio Real Madrida pokazal še eno vrhunsko predstavo. S po dvema goloma vsakega od omenjene trojke proti nemški ekipi Schalke, je naveza BBC dejansko že zagotovila Real Madridu uvrstitev v četrtfinale Lige prvakov.

Cristiano Ronaldo je najboljši strelec tako v Ligi prvakov, kot tudi v La Ligi. Pred kratkim je prejel prestižno nagrado Balon d’Or za najboljšega igralca na svetu leta 2013 in je do sedaj v letošnji sezoni zabil že 36 golov, kar samo kaže, da njegova sposobnost premagovanja nasprotnikovih obramb nima meje. Portugalca popolnoma dopolnjujeta v napadu Benzema, ki je na dobri poti, da konča sezono z največ doseženimi goli v svoji karieri (trenutno je pri 20. doseženih golih) in Bale, ki je v svoji prvi sezoni v Real Madridu dosegel že 14 golov.

Četrta tekma v tej sezoni, na kateri so zadeli vsi trije igralci
Tekma proti Schalkeju je bila četrta v tej sezoni, na kateri so se med strelce vpisali vsi trije iz udarne naveze Real Madrida. Pred tekmo v Nemčiji jim je to uspelo že na treh tekmah v La Ligi in sicer na tekmi proti Sevilli (7-3), Almeriji (0-5) in Betisu (0-5).