X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Illarra praznuje 24. rojstni dan

Asier Illarramendi danes praznuje svoj ​​24. rojstni dan. Vezist, ki se je rodil 8. marca 1990 v Mutriki (Guipúzcoa), je lani poleti prišel iz Real Sociedada v Real Madrid in od takrat odigral 34 tekem v belem dresu. Svoj debi v belem dresu kraljevega kluba je dočakal 14. septembra na El Madrigal, ko je Real remiziral 2-2 proti Villarrealu. 

Baskovski igralec je do sedaj prav tako dosegel tudi dva gola. Prvega je dosegel v španskem kraljevem pokalu proti Olimpic Xativi, medtem ko je zadnjega na prejšnji tekmi na Santiago Bernabeuu proti Elcheju. Preden se je pridružil Real Madridu, je igral še za Real Sociedad in je bil eden ključnih igralcev v španski reprezentanci do 21 let, ki je leta 2013 osvojila evropski naslov. 

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia želimo Illarramendiju še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Asier!