X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid ima največ zmag v letu 2014 v Evropi

Beli so od začetka leta 2014 neporaženi in so zabeležili 14 zmag na svojih 16 tekmah.

Real Madrid je vodilna ekipa La Lige, bo igral v finalu Copa del Rey in ima precejšnjo prednost pred povratno tekmo osmine finala Lige prvakov. Real Madrid je zabeležil 14 zmag v letu 2014, poleg tega pa je še neporažen v tem letu, kar mu je tudi prineslo privilegiran položaj v vseh treh tekmovanjih. Ta rezultati pomeni, da so beli zabeležili več zmag kot katera koli druga ekipa v petih najmočnejših ligah v Evropi.

Šedem zmag in dva remija na devetih tekmah, šest zmag na šestih tekmah Copa del Rey in še ena zmaga v Evropi, so rezultati Ancelottija v letu 2014. Samo Manchester City se najbolj približal temu dosežku Reala, potem ko je zbral 11 zmag, 2 remija in 2 poraza na 15. letošnjih tekmah.

Real Madrid in Bayern München edini neporaženi ekipi
PSG je najboljša francoska ekipa in tudi naslednji na seznamu z 10. zmagami. Bayern in Juventus sta vodilni ekipi v svojih domačih prvenstvih in sta v letošnjem letu zbrali devet zmag. V Španiji so najbližje belim Barcelona, ki je dosegla 11 zmag in Atlético Madrid z 8. zmagami.