X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Malaga 0-1 Real Madrid

photobucket.com

Gol Cristiana Ronalda, ki je sedaj zadel na zadnjih petih tekmah, je prinesel Real Madridu, ki je neporažen že celih 30 tekem, nove tri pomembne točke. Beli balet tako teden pred El Clásicom ohranja prednost pred Atleticom in Barcelono, čeprav je tekmo skazila poškodba stegenske mišice napadalca Karima Benzemaja.

Real Madrid ima po zmagi proti Malagi na La Rosaledi pred seboj samo še štiri gostovanja v La Ligi. Beli ostajajo na vrhu španskega prvenstva in tako še naprej vršijo pritisk na zasledovalca, ki sta še ostala v borbi za naslov. Tekma je bila zelo odprta že od samega začetka in pri tem je bilo že takoj na začetku kar nekaj polemik. Po prvem pravem napadu gostov iz Madrida je bil v domačem kazenskem prostoru na nepravilen način zaustavljen Bale, vendar pa je sodniška piščalka sodnika Juana Martíneza Munuera ostala nema. Drugo lepo priložnost je Cristiano Ronaldo, vendar pa je njegov strel obranil Willy Caballero. Na polovici prvega polčasa je najboljši igralec na svetu dosegel svoj 25. gol v Primeri. Bale je podal povsem z desne na drugi konec igrišča, kjer je na robu kazenskega prostora žogo prejel portugalski zvezdnik. Ronaldo je opravil s tremi domačimi nogometaši, nato pa z natančnim strelom po tleh zadel daljši kot vrat Willya Caballera. To je bila že peta zaporedna tekma na kateri je zadel portugalska napadalec Real Madrida. Kljub temu, pa je bilo do konca polčasa še skoraj pol ure in gosti bi še lahko povišači prednost, vendar pa je Willy Caballero obranil strel Cristiano Ronaldo voleja v 25. minuti. Po pol ure igre je bil Ancelotti že prisiljen poseči po prvi menjavi. Di María je nadomestil poškodovanega Benzema, ki je prejel močan udarec v stegensko mišico ob trku s Cristianom Ronaldom.ik pred odmorom je imel Ronaldo priložnost, da poviša vodstvo, toda z glavo je meril mimo.

Málaga je s prednostjo domačega igrišča poskušala pritisniti na začetku drugega polčasa. Kljub temu pa je bil Real tisti, ki bi še lahko povišal prednost, potem ko je Di Maria na spektakularen način pripeljal žogo iz obrambe v napad, preigral celotno domačo obrambo, nato pa podal do Isca, ki je  izgubil dvoboj ena na ena z domačim vratarjem.  Proti koncu je tekme so bili domači na trenutke tudi nevarni za Real, toda na koncu je vodilna ekipa končala tekmo s prednostjo. Še več prednost bi lahko bila še boljša, potem ko je imel Cristiano Ronaldo tri lepe priložnosti, da bi še povišal prednost.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com