X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Marcelo, četrti tujec z največ zmagami v Realu

Brazilec je proti Malagi dosegel svojo 139. zmago in tako prehitel Huga Sancheza. Pred bočnim branilcem v kategoriji tujcev, so sedaj samo še Roberto Carlos, Di Stefano in Santamaría.

Z zmago proti Malagi na La Rosaledi, je Marcelo zabeležil 139. zmago v španski La Ligi in prehitel legendarnega Huga Sancheza. Brazilec je sedaj med prvimi štirimi tujci, ki so dosegli največ zmag v Primeri División v belem dresu Real Madrida. Naslednjo legendo, ki jo bo Marcelo lahko dohitel je Santamaría, ki je v Realu zabeležil 161 zmag. Roberto Carlos in Di Stefano pa zasedata prvo in drugo mesto na večni lestvici zmag, ki so jih zabeležili tujci v kraljevem klubu.

Marcelo igra svojo osmo sezono v kraljevem klubu, kar je že kariera, ki postavlja njegovo ime v zgodovino Real Madrida. Sezona v kateri je zabeležil največ zmag je bila sezona 2009/10, ko je zbral 28 zmag. V celoti je odigral 191 ligaških tekem, na katerih je dosegel 15 golov. Njegov rekord v Primeri Division z Real Madridom vključuje tudi tri prvenstvene naslove.